phpinfo();die(); Tuunikalapirukas - Soolased küpsetised - Köök

Tuunikalapirukas

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ajapuudusel võid poest osta valmis soolase muretaina. Serveeri koos toorsalatiga õhtusöögiks või tee-kohvi kõrvale.

Valmistamine

1. Sega toasoe või jahu ja soolaga, lisa vesi ning näpi tainaks. Suru 24-26 mõõduga koogivormi põhja ja äärtele.

  • Tere Või 82% 75 g,
  • jahu 2 dl,
  • sool,
  • vesi 2 spl

2. Tükelda sibul ja prae klaasjaks. Puista koos maitserohelisega taignale.

  • sibul 1 tk,
  • till 1 peotäis

3. Laota peale nõrutatud konserv ja raputa üle riivjuustuga.

  • riivjuust 200 g,
  • tuunikala vees 1 tk

4. Klopi lahti munad, lisa piim ning sega läbi ja vala vormi. Lõpuks lao pirukale tomativiilud, puista üle soola ja pipraga ning küpseta 200 kraadi juures 25 minutit.

  • muna 3 tk,
  • Tere piim 2,5% 100 ml,
  • tomat 2 tk

Koostis

  • jahu 2 dl
  • muna 3 tk
  • riivjuust 200 g
  • sibul 1 tk
  • sool
  • Tere piim 2,5% 100 ml
  • Tere Või 82% 75 g
  • till 1 peotäis
  • tomat 2 tk
  • tuunikala vees 1 tk
  • vesi 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud