phpinfo();die(); Kreeka leib - Soolased küpsetised - Köök

Kreeka leib

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev leib!

Valmistamine

1. Haki roheline sibul ja feta juust.Sega omavahel, lisa kohupiim ja hapukoor. Sega uuesti. Lisa spinati lehed, riivitud muskaat pähkel ja munad. Sega hästi. Täidis on valmis.

  • feta juust 1 pakk,
  • muskaatpähkel 1 g,
  • Tere kohupiim 5,0% 1 pakk,
  • Tere hapukoor 20% 1 pakk,
  • spinat 1 pakk,
  • roheline sibul 1 pakk,
  • muna 2 tk

2. Riivi kõva juust.

  • kõva juust 1 pakk

3. Pane ahjuplaadile küpsetuspaber. Pane peale esimene filo taigna kiht. Määri oliivõliga ja puista peale riivsai. Ja pane uuesti 1 taigna leht.Määri oliivõliga ja puista peale riivsai. Lisa kolmas leht. Määri oliivõliga ja puista peale riivsai ja riivitud juust. Lisa lehele täidis ja riivitud juust. Kata kolme taigna-, olivõli ja riivsaia kihina. Ülemine kiht määr munaga. Küpseta 25 minutid 180 graadi juures.

  • riivsai 0.5 pakk,
  • oliiviõli 100 ml,
  • filotainas 0.5 pakk

Koostis

  • feta juust 1 pakk
  • filotainas 0.5 pakk
  • kõva juust 1 pakk
  • muna 2 tk
  • muskaatpähkel 1 g
  • oliiviõli 100 ml
  • riivsai 0.5 pakk
  • roheline sibul 1 pakk
  • spinat 1 pakk
  • Tere hapukoor 20% 1 pakk
  • Tere kohupiim 5,0% 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud