phpinfo();die(); Brokoli-parmasingi gratään - Pearoad - Köök

Brokoli-parmasingi gratään

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Brokoli-parmasingi gratään võib olla nii iseseisev või kõrvalroog. Miksi brokolit lillkapsaga, nii saad veel värvilisema ja lõbusama toidu.

Valmistamine

1. Keeda mõni minut tükeldatud brokolit, et see pisut pehmemaks muutuks.

  • brokkoli 450 g

2. Prae tükeldatud sibul ja sink.

  • Parma sink 100 g,
  • sibul 1 tk

3. Kastme valmistamiseks kuumuta potis või ja jahu. Lisa piim ja sega.

  • nisujahu 20 g,
  • Tere Või 82% 20 g,
  • Tere piim 2,5% 250 ml

4. Sega sisse merevaik ning maitsesta kastet soola, pipra ja riivitud muskaadiga.

  • sool,
  • pipar,
  • muskaatpähkel ,
  • Merevaik sulatatud juust röstitud kanaga 18,5% 3 spl

5. Lao ahjuvormile vaheldumisi brokoli ja singi-sibulasegu.

6. Kata kõik kastmega. Kõige peale pane murendatud mozzarellakirsid. Küpseta ahjus 180 kraadi juures kuldpruuniks.

  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 150 g

Koostis

  • brokkoli 450 g
  • Merevaik sulatatud juust röstitud kanaga 18,5% 3 spl
  • muskaatpähkel
  • nisujahu 20 g
  • Parma sink 100 g
  • pipar
  • sibul 1 tk
  • sool
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 150 g
  • Tere piim 2,5% 250 ml
  • Tere Või 82% 20 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud