phpinfo();die(); Gluteenivaba Indiapärane võikana - Pearoad - Köök

Gluteenivaba Indiapärane võikana

  • 4
  • 4 t 55 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrk indiapärane marineeritud kana kreemises tomatikastmes.

Valmistamine

1. Koori ingver. Purusta omavahel küüslauk ja ingver, vajadusel lisa 2 spl vett, et paremini purustuks. Sega kausis 1/2 ingveri-küüslaugusegu, maitsestamata jogurti, 1 spl õli, 1 tl garam masala, 1/4 tl safrani, 1 tl soolaga. Pane kolmeks lõigatud kanafileed kaanega suletavasse anumasse või kilekotti, vala peale marinaad. Lase marineeruda vähemalt 4 h või kuni üleöö. Vahepeal liiguta kanafileesid, et need paremini marineeruksid.

  • ingver 30 g,
  • küüslauguküüs 5 tk,
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 80 g,
  • õli 1 spl,
  • garam masala 3 tl,
  • safran 0.25 tl,
  • sool 1 tl,
  • kanafilee 450 g

2. Sulata kõrge äärega pannil või, kuumuta selles 2 minutit kaneeli, 1 tl garam masalat, kardemoni, lambaläätse, tšillit ja allesjäänud ingveri-küüslaugusegu. Lisa juurde konservtomatid ja maitsesta soolaga. Kuumuta pannil kuni suurem osa vedelikust on auranud (umbes 30 minutit). Sega pidevalt.

  • Tere Või 82% 3 spl,
  • kaneel 0.5 tl,
  • kardemon 0.5 tl,
  • lambalääts 1 tl,
  • tšillipulber 0.25 tl,
  • konserveeritud tomatid 600 g

3. Samal ajal kui tomatid hauduvad kuumuta ahi 200C kraadini ja küpseta kanafileesid umbes 20 minutit. Lase jahtuda ja lõika tükkideks.

4. Tõsta tomatisegu sõelale ja suru lusikaga tomatimass läbi sõelda, et eraldada tükid kastmest. Nii on tulemus meeldivalt kreemine. Haki indiapähklid suurteks tükkideks. Pane läbi sõela aetud kaste pannile tagasi, lisa sisse 1 tl garam masala, 2 dl vett, vahukoor, pähklid ja kana, kuumta veel 6-8 minutit. Serveeri riisi ja naaniga.

  • Tere vahukoor 35% 100 ml,
  • india pähklid 60 g

Koostis

  • garam masala 3 tl
  • india pähklid 60 g
  • ingver 30 g
  • kanafilee 450 g
  • kaneel 0.5 tl
  • kardemon 0.5 tl
  • konserveeritud tomatid 600 g
  • küüslauguküüs 5 tk
  • lambalääts 1 tl
  • õli 1 spl
  • safran 0.25 tl
  • sool 1 tl
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 80 g
  • Tere vahukoor 35% 100 ml
  • Tere Või 82% 3 spl
  • tšillipulber 0.25 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud