phpinfo();die(); Grillitud seakaelakarbonaad - Pearoad - Köök

Grillitud seakaelakarbonaad

  • 8
  • 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri seakaelakarbonaadi värske salatiga. 

Valmistamine

1. Grilli seakaelakarbonaad igast küljest pruuniks. Lõika lihast 3cm paksused viilud ja tõsta uuesti grillile ning küpseta mõlemast küljest mõned minutid. Maitsesta liha Santa Maria grillõli ja soola ning pipraga.

  • sea kaelakarbonaad 1 kg,
  • Santa Maria grillõli 5 spl,
  • sool,
  • pipar

Koostis

  • pipar
  • Santa Maria grillõli 5 spl
  • sea kaelakarbonaad 1 kg
  • sool

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud