phpinfo();die(); Hakkliha quesadilla avokaadoga - Pearoad - Köök

Hakkliha quesadilla avokaadoga

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev mehhikopärane quesadilla avokaadoga. Lihtne teha ning täidab suurepäraselt kõhtu.

Valmistamine

1. Haki sibul peeneks, purusta küüslauk, riivi juust. Kuumuta pannil õli. Prae sibulat ja küüslauku 2-3 minutit, seejärel lisa hakkliha ja prae kuni valmis. Lisa sisse purustatud tomatid, tomatipasta ning maitsesta soola ja pitsamaitseainega. Jäta 10neks minutiks tasasel tulel küpsema.

  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • juust 200 g,
  • õli,
  • hakkliha 500 g,
  • purustatud tomatid 425 ml,
  • tomatipasta 1 spl,
  • pitsamaitseaine 2 spl,
  • sool

2. Samal ajal kui hakkliha-tomatisegu valmib, puhasta avokaado, selleks lõika avokaado pooleks, eemalda kivi ning eemalda supilusika abil viljaliha. Lõika viljaliha viiludeks. Et avokaado pruuniks ei muutuks õhu käes, võid sa segada selle sidrunimahlaga kokku. Viimasena lisa hakkliha-tomatisegule juurde nõrutatud konservoad ja kuumuta veel 5 minutit.

  • avokaado 2 tk,
  • konservoad 425 ml

3. Pane küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile üks tortilla. Määri sinna hapukoort, lisa kiht hakklihasegu ja jalapenod. Kui soovid mahedamat maitset, jäta jalapenod välja ning kasuta hakkliha maitsestamisel purustatud musta pipart. Pane peale teine tortilla, määri veelkord hapukoorega ja raputa peal riivitud juustu. Tee nii kõigi ülejäänud tortilladega. Küpseta ahjus 200C kraadi juures 15-20 minutit. Naudi soojalt.

  • tortilla 6 tk,
  • jalapeno 4 tk,
  • hapukoor 250 g

Koostis

  • avokaado 2 tk
  • hakkliha 500 g
  • hapukoor 250 g
  • jalapeno 4 tk
  • juust 200 g
  • konservoad 425 ml
  • küüslauguküüs 2 tk
  • õli
  • pitsamaitseaine 2 spl
  • purustatud tomatid 425 ml
  • sibul 1 tk
  • sool
  • tomatipasta 1 spl
  • tortilla 6 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud