phpinfo();die(); Hakklihahautis ubadega - Pearoad - Köök

Hakklihahautis ubadega

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri hakklihahautist ubadega koos keedetud kartulitega.

Valmistamine

1. Keeda oad pehmeks ja lisa soola.

  • valged oad 1 klaas,
  • sool 1 näpuotsatäis

2. Koori sibul ja haki võimalikult peeneks. Tükelda kurk ja paprika.

  • punane paprika 1 tk,
  • hapukurk 2 tk,
  • sibul 1 tk

3. Pruunista sibul kuumas õlis, siis lisa hakkliha ja maitsesta.

  • hakkliha 500 g,
  • Vegeta maitseaine 1 tl,
  • jahvatatud tšillipipar,
  • sool 0.5 tl,
  • õli 2 spl

4. Kuni hakkliha praeb, puista juurde paprika ja prae veel 5 minutit. Siis lisa kurk ja kuumuta veel 3 minutit. Vala juurde oad, hapukoor, tomatipasta, veidi vett ja hauta nõrgal tulel 10 minutit.

  • tomatipasta 2 spl,
  • Tere hapukoor 10% 2 spl,
  • vesi 100 ml

Koostis

  • hakkliha 500 g
  • hapukurk 2 tk
  • jahvatatud tšillipipar
  • õli 2 spl
  • punane paprika 1 tk
  • sibul 1 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • sool 0.5 tl
  • Tere hapukoor 10% 2 spl
  • tomatipasta 2 spl
  • valged oad 1 klaas
  • Vegeta maitseaine 1 tl
  • vesi 100 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud