phpinfo();die(); Hakklihapallid karrikastmes - Pearoad - Köök

Hakklihapallid karrikastmes

  • 4
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
India köögi imepärane maitse!

Valmistamine

1. Sega liha koriandrilehtede, poole tšilliga, 2tl garam masalaga, 1 küüslauguküünega. Maitsesta pipraga. Lase külmas maitsestuda 10-20 minutit.

  • hakkliha 600 g,
  • koriander (hakitud) 1 peotäis,
  • tšilli (hakitud) 0.5 tk,
  • küüslauguküüs (purustatud) 1 tk,
  • garam masala 2 tl,
  • pipar 1 tl

2. Kuumuta keskmisel kuumusel pannil või. Prae köömneid ja sinepiseemneid, aeg-ajalt segades.

  • Tere Või 82% 1.5 spl,
  • köömned 1.5 tl,
  • sinepiseemneid 1 tl

3. Sega hulka karri ning hakitud sibul, kuumuta paar minutit. Sega hulka ingver, koriandri juured ning ülejäänud küüslauk ja tšilli. Sega hulka ülejäänud garam masala.

  • karripulber 1 spl,
  • punane sibul 1 tk,
  • ingver (riivitud) 2 cm,
  • koriander (hakitud) 1 peotäis,
  • küüslauguküüs (purustatud) 3 tk,
  • tšilli (hakitud) 0.5 tl,
  • garam masala 3 tl

4. Lisa purustatud tomatid ja vesi. Aja keema.

  • purustatud tomatid 400 g,
  • vesi 0.5 tass

5. Vormi lihasegust pallid, vähenda kuumust ning aseta lihapallid kastme sisse. Lase kaetuna pannil podiseda 5 minutit.

6. Sega hulka 0.5 tassi kookospiima ning hauta veel 5 minutit kaetuna või kuni lihapallid on läbi küpsenud.

  • kookospiim 150 ml

7. Serveeri koos riisiga.

Koostis

  • garam masala 5 tl
  • hakkliha 600 g
  • ingver (riivitud) 2 cm
  • karripulber 1 spl
  • kookospiim 150 ml
  • köömned 1.5 tl
  • koriander (hakitud) 2 peotäis
  • küüslauguküüs (purustatud) 4 tk
  • pipar 1 tl
  • punane sibul 1 tk
  • purustatud tomatid 400 g
  • sinepiseemneid 1 tl
  • Tere Või 82% 1.5 spl
  • tšilli (hakitud) 0.5 tk
  • tšilli (hakitud) 0.5 tl
  • vesi 0.5 tass

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud