phpinfo();die(); India vürtsidega läätsed spinati ja rabarberiga - Pearoad - Köök

India vürtsidega läätsed spinati ja rabarberiga

  • 6
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Toitvamaks roaks serveeri kinoa või pruuni riisiga.

Valmistamine

1. Kuumuta spl õli pannil keskmisel kuumusel. Lisa sinepiseemned ja köömned. Kata kaanega ning prae neid 2 minutit või kuni seemned hakkavad praksuma. Lase veel 2 minutit pliidil olla kuni praksumine lõppeb. Võta kuumuselt ning lisa hulka ingver ja küüslauk ning soovi korral maitsesta soola ja pipraga.

  • köömned 2.5 tl,
  • sinepiseemneid 2 spl,
  • ingver (riivitud) 3 spl,
  • küüslauguküüs (purustatud) 3 tk,
  • Tere Või 82% 1 spl

2. Kuumuta spl õli. Lisa sibul ja rosinad, kuumuta 10 minutit. Sega hulka läätsed ja 3 tassi puljongit. Aja keema. Vähenda kuumust ning lase podiseda 25 minutit.

  • punane sibul (hakitud) 1 tk,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • rosinad 0.5 tass,
  • punased läätsed 1 tass,
  • köögiviljapuljong 3 tass

3. Sega hulka viilutatud rabarber ning ülejäänud puljong, lase keeda 6 minutit. Lisa spinat ning kuumuta veel paar minutit. Sega hulka vürtsisegu ning garneeri peterselliga.

  • rabarber 300 g,
  • spinat 3 peotäis,
  • petersell (hakitud) 1 peotäis,
  • köögiviljapuljong 0.5 tass

Koostis

  • ingver (riivitud) 3 spl
  • köögiviljapuljong 3.5 tass
  • köömned 2.5 tl
  • küüslauguküüs (purustatud) 3 tk
  • petersell (hakitud) 1 peotäis
  • punane sibul (hakitud) 1 tk
  • punased läätsed 1 tass
  • rabarber 300 g
  • rosinad 0.5 tass
  • sinepiseemneid 2 spl
  • spinat 3 peotäis
  • Tere Või 82% 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud