phpinfo();die(); Kala koorekastmega - Pearoad - Köök

Kala koorekastmega

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline ahjukala.

Valmistamine

1. Tee fooliumist kalale ümbris nii, et vedelik välja ei voolaks.

  • valge kala filee (koha, heik, ahven, vms.) 0.5 kg

2. Maitsesta kala julgelt soola ja sidrunipipraga. Puista kalale viilutatud sibul.

  • sibul 1 tk,
  • sidrunipipar,
  • sool

3. Vala vahukoor kalale ja sule fooliumipakk korralikult.

  • Tere 35% vahukoor 2 dl

4. Tõsta kalapakk ahjuvormiga 200 kraadisesse ahju ja küpseta 30-40 minutit.

5. Keeda munad. Tõsta kala ahjust välja. Koori ja haki keedumunad. Puista kala üle hakitud keedumunaga.

  • muna 2 tk

6. Lase roal natuke fooliumis tõmmata, samal ajal haki värske till. Seejärel tõsta roog serveerimisalusele, puista hakitud tilliga üle. Serveeri keedetud kartulite, riisi või värske salatiga.

  • till 1 kimp

Koostis

  • muna 2 tk
  • sibul 1 tk
  • sidrunipipar
  • sool
  • Tere 35% vahukoor 2 dl
  • till 1 kimp
  • valge kala filee (koha, heik, ahven, vms.) 0.5 kg

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud