phpinfo();die(); Kana tikka - Pearoad - Köök

Kana tikka

  • 2
  • 5 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kana tikka on vürtsikas kanafilee krõbedas keefirimarinaadis.

Valmistamine

1. Haki küüslauk, sibul, tšilli ja ingver ning pane kaussi. Lisa juurde kurkum, koriander ja ühe laimi mahl ning sega.

  • kurkum 0.5 tl,
  • jahvatatud koriander 1 tl,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • laim 1 tk,
  • tšilli 1 tk,
  • sibul 0.5 tk,
  • ingverijuur 2 cm

2. Aseta kanafilee kaussi, sega ja pane 3–4 tunniks külmikusse. Lisa keefir ja jäta veel 2–3 tunniks külmikusse. Küpseta kana ahjus 8-9 minutit 200 kraadi juures. Kaunista värskete ürtidega.

  • Tere keefir 2,5% 100 ml,
  • kanafilee 2 tk

Koostis

  • ingverijuur 2 cm
  • jahvatatud koriander 1 tl
  • kanafilee 2 tk
  • kurkum 0.5 tl
  • küüslauguküüs 2 tk
  • laim 1 tk
  • sibul 0.5 tk
  • Tere keefir 2,5% 100 ml
  • tšilli 1 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud