phpinfo();die(); Kikerherne-lillkapsakarri - Pearoad - Köök

Kikerherne-lillkapsakarri

  • 5
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kiire ja lihtne argipäevaroog. Laktoosivaba.

Valmistamine

1. Lõika lillkapsas väiksemateks õisikuteks. Keeda neid soolaga maitsestatud vees 4 minutit. Kurna. Loputa kikerherned voolava vee all läbi. Riivi ingver, purusta küüslauk ja lõika tomatid kuubikuteks.

  • lillkapsas 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • ingver 1 cm,
  • tomat 3 tk,
  • kikerherned 1 purk

2. Kuumuta pannil õli ja prae selles ingverit ja küüslauku 1-2 minutit. Seejärel lisa sisse karri ja tomatid ning kuumuta umbes 3 minutit.

  • õli,
  • karripulber 1 spl

3. Lisa tomatitele hulka 100 ml vett, kikerherned, lillkapsas, maitsesta soola ja pipraga ning kuumuta 5 minutit. Viimasena sega hulka 200 g jogurtit, vajadusel maitsesta veel karri, soola ja pipraga. Lase kuumeneda veel 3 minutit.

  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 200 g,
  • sool, pipar,
  • vesi 100 ml

4. Serveeri koos allesjäänud maitsestamata jogurtiga.

Koostis

  • ingver 1 cm
  • karripulber 1 spl
  • kikerherned 1 purk
  • küüslauguküüs 2 tk
  • lillkapsas 1 tk
  • õli
  • sool, pipar
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 200 g
  • tomat 3 tk
  • vesi 100 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud