phpinfo();die(); Kammkarbid virsikutega - Pearoad - Köök

Kammkarbid virsikutega

  • 2
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Õrnad kammkarbid köögiviljadega.

Valmistamine

1. Pese ning lõika porgand pikkupidi õhulisteks viiludeks. Pese kabatšok ning lõika õhulised tükid. Võta aprikoosid kompotist välja ning lõika viiludeks.

  • porgand 1 tk,
  • kabatšokk 1 tk,
  • aprikoosikompott 1 purk

2. Prae oliiviõlis porgandiliistud. Samal pannil sama õli kasutades prae kabatšok ning aprikoosid. Lisa sidrunipipar.

  • extra virgin oliivõli 3 spl

3. Prae samas õlis kammkarbid. 2-3 minutit igalt küljelt.

  • Kammkarbid 300 g

4. Pane taldrikule praetud porgandiliistud. Porgandi peale ladusta kabatšokiliistud. Soovi korral võid määrida neid valmis pesto kastmega. Kabatšoki peale pane kammkarbid, kõrvale aprikoosid. Naudi.

Koostis

  • aprikoosikompott 1 purk
  • extra virgin oliivõli 3 spl
  • kabatšokk 1 tk
  • Kammkarbid 300 g
  • porgand 1 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud