phpinfo();die(); Lillkapsa-forellivorm - Pearoad - Köök

Lillkapsa-forellivorm

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tervislik ja maitsev õhtusöök.

Valmistamine

1. Lõika lillkapsas õisikuteks ning auruta või keeda soolakas vees peaaegu pehmeks. Lõika forellifilee suuremateks kuubikuteks, maitsesta soola-pipraga.

  • lillkapsas 1 kg,
  • forellifilee 500 g,
  • pipar,
  • sool

2. Kastme valmistamiseks sulata kastrulis või, lisa jahu ja prae umbes minut. Vala vähehaaval juurde piim, ise pidevalt segades. Kuumuta kuni segu pakseneb. Kalla juurde koor ja sidrunimahl, maitsesta hakitud tilli, soola ja musta pipraga. Viimaks sega juurde riivitud juust. Lisa lillkapsaõisikud ja sega läbi.

  • Tere Või 82% 50 g,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 5 dl,
  • Tere 35% vahukoor 2 dl,
  • jahu 1 dl,
  • sidruni- või laimimahl 1 tk,
  • till 1 kimp,
  • riivjuust 150 g

3. Aseta võitatud ahjuvormi põhja forellitükid ning tõsta peale lillkapsasegu. Küpseta 200 kraadises ahjus 30 minutit. Serveeri ahju- või keedetud kartulitega.

Koostis

  • forellifilee 500 g
  • jahu 1 dl
  • lillkapsas 1 kg
  • pipar
  • riivjuust 150 g
  • sidruni- või laimimahl 1 tk
  • sool
  • Tere 35% vahukoor 2 dl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 5 dl
  • Tere Või 82% 50 g
  • till 1 kimp

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud