phpinfo();die(); Magushapu kana - Pearoad - Köök

Magushapu kana

  • 4
  • 2 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri magushaput kana riisi või nuudlitega. 

Valmistamine

1. Lõika kanafilee väikesteks tükkideks. Tõsta kaussi ja lisa munavalged, soja, küüslauguküüned ja õli. Sega läbi ning jäta vähemalt paariks tunniks maitsestuma.

  • kanafilee 1 pakk,
  • munavalge 2 tk,
  • küüslauguküüs 4 tk,
  • õli,
  • sojakaste 4 spl

2. Lõika paprikad ja sibul peenikesteks ribadeks. Kuumuta pannil õlid ja prae köögivilju umbes 5 minutit. Lisa kastmed ja maitseained. Lase kastmel pakseneda.

  • sibul 1 tk,
  • paprika 3 tk,
  • seesamiõli 2 spl,
  • päevalilleõli 2 spl,
  • ingver (riivitud) 1 tl,
  • ketšup 10 spl,
  • riisiäädikas 4 spl,
  • puljong 5 dl,
  • sool,
  • suhkur 4 spl,
  • kartulitärklis 2 spl

3. Paneeri kanatükid kartutärklises ja prae pruuniks.

  • kartulitärklis

4. Valminud kanatükkidele kalla peale kaste.

Koostis

  • ingver (riivitud) 1 tl
  • kanafilee 1 pakk
  • kartulitärklis
  • kartulitärklis 2 spl
  • ketšup 10 spl
  • küüslauguküüs 4 tk
  • munavalge 2 tk
  • õli
  • päevalilleõli 2 spl
  • paprika 3 tk
  • puljong 5 dl
  • riisiäädikas 4 spl
  • seesamiõli 2 spl
  • sibul 1 tk
  • sojakaste 4 spl
  • sool
  • suhkur 4 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud