phpinfo();die(); Pajatoit - Pearoad - Köök

Pajatoit

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Ühepajatoit maitseb parimalt just värsketest sügistest andidest valmistatult.

Valmistamine

1. Tükelda köögiviljad. Pruunista neid potis mõni minut.

  • lillkapsas (väike) 1 tk,
  • porgand 4 tk,
  • kartul 4 tk,
  • hernekaunad 100 g

2. Maitsesta soola ja musta pipraga. Hauta vaiksel tulel, kuni köögiviljad on pehmed.

  • pipar,
  • sool

3. Lisa hapukoor ja lehtpetersell.

  • Tere hapukoor 20% 100 g,
  • lehtpetersell

Koostis

  • hernekaunad 100 g
  • kartul 4 tk
  • lehtpetersell
  • lillkapsas (väike) 1 tk
  • pipar
  • porgand 4 tk
  • sool
  • Tere hapukoor 20% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud