phpinfo();die(); Pardifilee meega - Pearoad - Köök

Pardifilee meega

  • 2
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Krõbeda nahaga pardirinnafilee. Serveeri koos värske salatiga. 

Valmistamine

1. Lõika pardirinnafilee naha poolele noaga ruudukujulised sisselõiked.

  • pardirinnafilee 2 tk

2. Tõsta pardifilee nahk allpool külmale pannile.

3. Prae fileesid seni kuni rasv on peaaegu täielikult sulanud.

4. Tõsta fileed ahjuvormi, nirista peale mett. Küpseta 200 kraadiseses ahjus 10 minutit. Maitsesta soola ja piraga.

  • mesi 1 spl,
  • sool, pipar

Koostis

  • mesi 1 spl
  • pardirinnafilee 2 tk
  • sool, pipar

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud