phpinfo();die(); Sealiha ja siidri hautis - Pearoad - Köök

Sealiha ja siidri hautis

  • 8
  • 3 t
  • 0 vaatamist
Google+
Üks tõeliselt maitsev ja toitev hautis!

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõika selleril otsad maha ja haki varred. Koori ja haki sibulad. Koori porgandid, lõika pikuti pooleks ja haki.

  • sellerivars 2 tk,
  • sibul 2 tk,
  • porgand 2 tk

2. Kuumuta kastrul pliidil keskmisel kuumusel. Pane kõik köögiviljad pannile, lisa natuke võid ja prae 10 min.

  • Tere Või 82% 2 spl

3. Lisa kuubikuteks lõigatud sealiha ja 2 kuhjaga supilusikatäit jahu. Kalla sisse alkohol ja konservtomatid.

  • sealiha 500 g,
  • jahu 2 spl,
  • purustatud tomatid 400 g,
  • keskmiselt kuiv siider 500 ml

4. Sega korralikult, seejärel maitsesta lusikatäie helbesoolaga ja paari jahvatusega pipraveskist.

  • helbesool rosmariiniga 1 tl,
  • jahvatatud must pipar

5. Aja keema, pane kaas peale ja lase ahjus haududa 2,5 h. Hautamise viimaseks pooltunniks võta kaas pealt ära. Liha peab jääma pehme ja maitsev.

Koostis

  • helbesool rosmariiniga 1 tl
  • jahu 2 spl
  • jahvatatud must pipar
  • keskmiselt kuiv siider 500 ml
  • porgand 2 tk
  • purustatud tomatid 400 g
  • sealiha 500 g
  • sellerivars 2 tk
  • sibul 2 tk
  • Tere Või 82% 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud