phpinfo();die(); Sealiha köögivilja kebabid - Pearoad - Köök

Sealiha köögivilja kebabid

  • 4
  • 2 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
See retsept on klassikalise marinaadiga, kuid katseta julgelt ka teiste marinaadidega.

Valmistamine

1. Maitsesta umbes 1,5 cm suurusteks kuubikuteks lõigatud sealiha khmeli suneli ja sidrunimahlaga. Aseta liha 2-3 tunniks külmikusse.

  • sealiha 200 g,
  • sidrun 1 tk,
  • khmeli suneli (Kaukaasia vürtsisegu) 2 tl

2. Seejärel sega juurde Tere AB hapupiim ning maitsesta soola ja pipraga.

  • sool,
  • pipar,
  • Tere AB Hapupiim 1% 1 klaas

3. Pane varda otsa lihakuubikud, paprika, suvikõrvitsa, sibula ja šampinjoni tükid.

  • paprika 35 g,
  • suvikõrvits 40 g,
  • šampinjonid 2 tk,
  • punane sibul 1 tk

4. Prae vardad pannil ja küpseta ahjus 180 kraadi juures 7-8 minutit.

5. Serveeri koos Tere dipp-tops maitserohelise dipikastmega.

  • Tere Dipp-Tops dipikaste maitserohelisega 19,0% 200 g

Koostis

  • khmeli suneli (Kaukaasia vürtsisegu) 2 tl
  • paprika 35 g
  • pipar
  • punane sibul 1 tk
  • šampinjonid 2 tk
  • sealiha 200 g
  • sidrun 1 tk
  • sool
  • suvikõrvits 40 g
  • Tere AB Hapupiim 1% 1 klaas
  • Tere Dipp-Tops dipikaste maitserohelisega 19,0% 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud