phpinfo();die(); Sea sisefilee kitsejuustuga - Pearoad - Köök

Sea sisefilee kitsejuustuga

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane sea sisefilee kitsejuustuga. 

Valmistamine

1. Maitsesta liha soola ja pipraga. Kuumuta grillpannil oliivõli. Prae liha mõlemalt poolt pruuniks. Tõsta liha ahjuvormi ja küpseta 180 kraadises ahjus 15 minutit. Enne serveerimist lõika liha viiludeks. Serveeri koos kitsejuustuga.

  • sea sisefilee 800 g,
  • sool, pipar,
  • oliiviõli 2 spl,
  • kitsejuust 1 pakk

Koostis

  • kitsejuust 1 pakk
  • oliiviõli 2 spl
  • sea sisefilee 800 g
  • sool, pipar

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud