phpinfo();die(); Täisterariisiga täidetud portobello seened - Pearoad - Köök

Täisterariisiga täidetud portobello seened

  • 2
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri portobello seeni koos värske salatiga. 

Valmistamine

1. Keeda riis soolaga maitsestatud vees ja kurna. Lõika seentel jalg ja haki see ära.

  • portobello seened 1 pakk,
  • täisterariis 75 ml,
  • sool

2. Haki sibul ja peekon.

  • sibul 1 tk,
  • peekon 50 g

3. Prae või sees kergelt pruunikaks. Praadimise lõpuosa lisa hakitud seenejalad ja võta pann tulelt.

  • Tere Või 82% 1 spl

4. Poolita mozzarellakirsid.

  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 125 g

5. Sega jahtunud riis, pesto, sibul ja peekon. Sega kõik läbi ja kata riisiseguga seened. Küpseta 180 kraadi juures umbes 20 minuti. Serveeri värske salatiga.

  • roheline pesto 1 spl

Koostis

  • peekon 50 g
  • portobello seened 1 pakk
  • roheline pesto 1 spl
  • sibul 1 tk
  • sool
  • täisterariis 75 ml
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 125 g
  • Tere Või 82% 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud