phpinfo();die(); Uzbekistani plov - Pearoad - Köök

Uzbekistani plov

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline plov lambalihaga.

Valmistamine

1. Haki sibul, porgand ja rohelust.

  • koriander 1 pakk,
  • porgand 1 tk,
  • sibul 1 tk

2. Sojenda oliiv õli sügaval pannil, võid kasutada wok-panni. Prae sibulad mõni minut, lisa porgand ja prae kuni porgand on pehmemaks muutunud.

3. Lisa lambakaree. Prae igalt poolt umbes 5 minutid. Lisa risotto riis ja poole koguse vett, vastavalt risotto riisi pakendi oleva juhisele. Prae 5 minutid ja lisa maitseained. Sega hästi.

  • lambaliha (karree) 4 tk,
  • risotoriis 1 pakk

4. Prae mõni minut veel, topi riisi sisse 2 keskmist küüslauku. Peida neid hästi riisi sees. Lisa ülejäänud vesi ja prae kuni riis on valmis.

  • küüslauk 2 tk

5. Kõige lõpus lisa hakitud koriander ja sega. Naudi.

  • koriander 1 pakk

Koostis

  • koriander 2 pakk
  • küüslauk 2 tk
  • lambaliha (karree) 4 tk
  • porgand 1 tk
  • risotoriis 1 pakk
  • sibul 1 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud