phpinfo();die(); Veisefilee köögiviljadega - Pearoad - Köök

Veisefilee köögiviljadega

  • 2
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Küpsetuskotis valmistatud pehme ja suussulav veisefilee. 

Valmistamine

1. Lõika liha väiksemateks tükkideks.

  • veisefilee 300 g

2. Poolita kooritud kartulid, tükelda porgandid, koori sibulad ning lõika pooleks oad. Kalla peale pisut oliivõli. Maitsesta soolaga ja tõsta kõik komponendid küpsetuskotti.

  • kartul 6 tk,
  • porgand 3 tk,
  • tippsibul 10 tk,
  • türgiuba 125 g,
  • oliiviõli,
  • sool

3. Küpseta 180 kraadises ahju 30 minutit kuni köögiviljad on pehmed.

Koostis

  • kartul 6 tk
  • oliiviõli
  • porgand 3 tk
  • sool
  • tippsibul 10 tk
  • türgiuba 125 g
  • veisefilee 300 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud