phpinfo();die(); Veisepõsk punaseveinimarinaadis - Pearoad - Köök

Veisepõsk punaseveinimarinaadis

  • 4
  • COM_RECIPE_DAY_ABBR_X 4 t
  • 0 vaatamist
Google+
Selle liha juurde sobib kõige paremini maitsekas kartulipudru. See liha lausa sulab suus.

Valmistamine

1. Maitsesta liha soola, pipra, küüslaugu, tšillipipar ja tüümianiga.

  • Veisepõsk 600 g,
  • pipar,
  • sool,
  • tšillipipar,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • tüümian 1 peotäis

2. Kalla peale vein ning lase ööpäev seista.

  • punane vein 2 dl

3. Pruunista liha pannil ja tõsta ahjupotti. Lisa sinna sama marinaad ning vajadusel väike sorts veel veini. Hoia ahjus 160 kraadi juures 3 tundi.

Koostis

  • küüslauguküüs 2 tk
  • pipar
  • punane vein 2 dl
  • sool
  • tšillipipar
  • tüümian 1 peotäis
  • Veisepõsk 600 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud