phpinfo();die(); Apelsini ja porgandi supp piparmündiga - Supid - Köök

Apelsini ja porgandi supp piparmündiga

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Ilus ja maitsev supp!

Valmistamine

1. Sulata või, lisa hakitud porgandid, viilutatud sibul ja purustatud küüslauk. Jäta kaane all podisema madalal kuumusel, aegajalt segades kuni juurviljad on pehemenenud, umbes 12 minutit.

  • Tere Või 82% 1 spl,
  • porgand 700 g,
  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 1 tk

2. Vala sisse puljong ning natuke soola. Aja keema ning keeda 30 minutit. Võta kuumuselt ja jäta jahtuma. Sõelu juurviljad ning jäta vesi alles. Blenderda juurviljad, lisades puljongit juurde. Lisa ülejäänud vedelik hulka ja sega hästi.

  • köögiviljapuljong 1 l,
  • sool 1 näpuotsatäis

3. Vala hulka apelsini mahl ja lisa piparmünt ning kuumuta kergelt. Piserda serveerimisel üle hapukoorega.

  • apelsinimahl 125 ml,
  • piparmünt 2 spl,
  • Tere hapukoor 20% 2 spl

Koostis

  • apelsinimahl 125 ml
  • köögiviljapuljong 1 l
  • küüslauguküüs 1 tk
  • piparmünt 2 spl
  • porgand 700 g
  • sibul 1 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • Tere hapukoor 20% 2 spl
  • Tere Või 82% 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud