phpinfo();die(); Brokoli-hernepüreesupp suitsujuustuga - Supid - Köök

Brokoli-hernepüreesupp suitsujuustuga

  • 3
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Uus lähenemine tavapärasele hernesupile.

Valmistamine

1. Keeda brokoli õisikud, herned ja tükeldatud kartul pehmeks. Kurna keedetud köögivili ja püreeri.

  • brokoliõisikud 175 g,
  • herned 200 g,
  • kartul 2 tk

2. Tükelda suitsujuust ja lisa püreele koos kohvikoore ja soolaga.

  • Tere suitsujuust 18% 125 g,
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl,
  • sool 1 tl

3. Püreeri veelkord. Vajadusel lisa supi vedeldamiseks keeduvedelikku. Lõika röstsai kuubikuteks ja rösti kuival pannil. Serveeri supp koos saiakuubikutega.

  • röstsaiaviilud 2 tk

Koostis

  • brokoliõisikud 175 g
  • herned 200 g
  • kartul 2 tk
  • röstsaiaviilud 2 tk
  • sool 1 tl
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl
  • Tere suitsujuust 18% 125 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud