phpinfo();die(); Hakkliha-köögiviljasupp - Supid - Köök

Hakkliha-köögiviljasupp

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev hakkliha-köögivilja supp marineeritud kurgiga. Suurepärane soojendaja külmal talveilmal.

Valmistamine

1. Puhasta köögiviljad, haki sibul, purusta küüslauk, viiluta porgand ja kurk, lõika kartul ja tomat kuubikuteks. Sulata potis 1 spl võid ja prae selles küüslauk ja sibul klaasjaks. Lisa hulka hakkliha ja prae kuni valmis, maitsesta soola ja pipraga. Kui hakkliha on valmis, tõsta see kaussi ja pane pott tulele tagasi.

  • marineeritud kurk 2 tk,
  • Tere Või 82% 2 spl,
  • hakkliha 200 g,
  • kartul 5 tk,
  • küüslaauguküüs 1 tk,
  • sibul 1 tk,
  • tomat 2 tk,
  • porgand 1 tk

2. Sulata potis ülejäänud 1 spl võid. Prae selles porgandit 3 minutit. Vala peale puljong ja keeda porgandit 5 minutit. Lisa sisse kartulid ja keeda 3 minutit. Lisa tomatid, hakkliha, marineeritud kurk ja maitsesta pipraga, keeda kuni köögiviljad on pehmed. Viimasena lisa sisse hakitud till, vajadusel maitsesta veel soolaga. Serveeri suppi koos hapukoorega.

  • puljong 1 l,
  • Tere hapukoor 20% 6 spl,
  • till (hakitud) 2 spl

Koostis

  • hakkliha 200 g
  • kartul 5 tk
  • küüslaauguküüs 1 tk
  • marineeritud kurk 2 tk
  • porgand 1 tk
  • puljong 1 l
  • sibul 1 tk
  • Tere hapukoor 20% 6 spl
  • Tere Või 82% 2 spl
  • till (hakitud) 2 spl
  • tomat 2 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud