phpinfo();die(); Hapukapsasupp - Supid - Köök

Hapukapsasupp

  • 10
  • 2 t
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline hapukapsasupp!

Valmistamine

1. Pane liha koos kapsaste ja tangudega külma veega keema. Keeda tasasel kuumusel umbes tund.

  • vesi 2 l,
  • sealiha 600 g,
  • tangud 3 spl,
  • hapukapsas 1 kg

2. Lisa supile riivitud porgand ja hakitud sibul ja keeda veel umbes tund. Maitsesta soolaga.

  • porgand 1 tk,
  • sibul 1 tk,
  • sool

3. Kui supp on valmis, tõsta liha välja, lõika viiludeks ja serveeri eraldi vaagnal.

Koostis

  • hapukapsas 1 kg
  • porgand 1 tk
  • sealiha 600 g
  • sibul 1 tk
  • sool
  • tangud 3 spl
  • vesi 2 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud