phpinfo();die(); Hapukapsasupp vorstiga - Supid - Köök

Hapukapsasupp vorstiga

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Hapukapsasupp uues kuues.

Valmistamine

1. Lõika vorstid kuubikuteks või viiludeks, kuumuta neid suure kastruli põhjas 4-6 minutit. Lisa hakitud sibul ja sellerivars, kuumuta veel 4-5 minutit ehk kuni köögiviljad on pruunistunud ja pehmed. Lisa hakitud küüslauk, kuumuta segades 1 minut.

  • suitsuvorst 250 g,
  • sibul 1 tk,
  • sellerivars 1 tk,
  • küüslauguküüs 1 tk

2. Vala potti siider ja keeda kuni see on peaaegu aurustunud. Lisa hapukapsas, puljong ja kooritud ning kuubikuteks lõigatud kartulid, tüümian, must pipar, sool ja pisut suhkrut.

  • siider 1.5 dl,
  • hapukapsas 500 g,
  • kanapuljong 1.5 l,
  • kartul 3 tk,
  • tüümian 2 näpuotsatäis,
  • must pipar,
  • sool,
  • suhkur

3. Hauta kaane all väikesel tulel umbes 45 minutit ehk kuni kapsas on pehme. Viimistle maitse.

Koostis

  • hapukapsas 500 g
  • kanapuljong 1.5 l
  • kartul 3 tk
  • küüslauguküüs 1 tk
  • must pipar
  • sellerivars 1 tk
  • sibul 1 tk
  • siider 1.5 dl
  • sool
  • suhkur
  • suitsuvorst 250 g
  • tüümian 2 näpuotsatäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud