phpinfo();die(); Herne-kartuli püreesupp - Supid - Köök

Herne-kartuli püreesupp

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev suutäis!

Valmistamine

1. Haki küüslauk ja sibul peeneks.

  • küüslauguküüs 6 tk,
  • sibul 1 tk

2. Koori ning haki kartulid kuubikuteks.

  • kartul 4 tk

3. Kuumuta potis õli, lisa sibul ja küüslauk ning pruunista kergelt pidevalt segades. Lisa kartulitükid ning kuumuta veel veidi. Kalla kuum puljong kartulitele, kata pott kaanega ning keeda seni, kuni kartul on pehme.

  • oliiviõli 2 spl,
  • kanapuljong 4 dl

4. Lisa potti herned, vahukoor ja tüümian. Kuumuta keemiseni.

  • külmutatud herned 200 g,
  • vahukoor 1 dl,
  • tüümian

5. Kalla supisegu plendrisse ning püreeri ühtlaseks. Maitsesta supp musta pipraga.

  • must pipar

Koostis

  • kanapuljong 4 dl
  • kartul 4 tk
  • külmutatud herned 200 g
  • küüslauguküüs 6 tk
  • must pipar
  • oliiviõli 2 spl
  • sibul 1 tk
  • tüümian
  • vahukoor 1 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud