phpinfo();die(); Herne püreesupp - Supid - Köök

Herne püreesupp

  • 4
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Värske hernesupp maitseb jumalikult. Kui soovid rammusamat suppi, lisa juurde garneeringuks praetud peekonit.

Valmistamine

1. Haki sibul ja purusta küüslauk. Kuumuta potis õli, lisa sibul, küüslauk ja tšilli ning kuumuta kuni sibul pehme. Kui sibul on pehme, lisa herned ja pool puljongist, kuumuta keskmisel kuumusel kaane all 10 minutit. Püreesta herned saumiksriga.

  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 1 tk,
  • õli,
  • tšillipulber 0.5 tl,
  • herned 4 dl,
  • puljong 1 l

2. Lisa püreestatud hernestele ülejäänud puljong, 1/3 sidruni mahl, tüümian ja merevaik, sega läbi. Kuumuta veel pliidil paar minutit. Serveeri koos maitsestamata jogurti ja viilu täistera saiaga.

  • sidrun 1 tk,
  • tüümian 0.5 tl,
  • Merevaik sulatatud juust murulauguga 18,5% 0.8 dl,
  • sool

Koostis

  • herned 4 dl
  • küüslauguküüs 1 tk
  • Merevaik sulatatud juust murulauguga 18,5% 0.8 dl
  • õli
  • puljong 1 l
  • sibul 1 tk
  • sidrun 1 tk
  • sool
  • tšillipulber 0.5 tl
  • tüümian 0.5 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud