phpinfo();die(); Herne-mündisupp - Supid - Köök

Herne-mündisupp

  • 2
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Ideaalseks suviselt kergeks eineks sobib herne-mündisupp.

Valmistamine

1. Haki roheline sibul, küüslauk ning lõika kartul väiksemateks tükkideks. Pane need koos puljongiga keema. Keeda kuni kartul on pehme.

  • köögiviljapuljong 800 ml,
  • küüslaauguküüs 1 tk,
  • kartul (keskmine) 1 tk,
  • roheline sibul 1 kimp

2. Lisa herned, hakitud münt, suhkur ja 1 spl pressitud laimimahla. Jahuta veidi ja püreesta ühtlaseks massiks. Viimasena lisa hapupiim. Suppi võib serveerida nii külmalt kui kuumalt.

  • herned 250 g,
  • münt 1 punt,
  • laim 1 tk,
  • suhkur 0.5 tl,
  • Tere AB Hapupiim 1% 150 ml

Koostis

  • herned 250 g
  • kartul (keskmine) 1 tk
  • köögiviljapuljong 800 ml
  • küüslaauguküüs 1 tk
  • laim 1 tk
  • münt 1 punt
  • roheline sibul 1 kimp
  • suhkur 0.5 tl
  • Tere AB Hapupiim 1% 150 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud