phpinfo();die(); Kala seljanka - Supid - Köök

Kala seljanka

  • 4
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
ImKerge kala seljanka vene stiilis

Valmistamine

1. Haki küüslauk, sibul, kartul, roheline ja tomatid.

  • küüslauk,
  • sibul 1 tk,
  • kartul 2 tk,
  • maitseroheline (till, petersell, roheline sibul) 50 g,
  • tomat 5 tk,
  • tšilli

2. Pruunista potis küüslauk sibulaga. Lisa kartulid ja tomatid ja 1 klaas vett. Hauta kuni segu keeb. Lisa tobasco, kurkum, sool, pipar ja veel 2 klaasi vett. Valmista 25 minutit keskmisel tulel.

  • sool, pipar 2 näpuotsatäis,
  • tobasco 3 ,
  • kurkum 1 spl

3. Koori krevetid, puhasta kala. Lisa kalatooted ja tomatipasta kastruli ja keeda veel 7 minutit.

  • dorada 1 tk,
  • krevetid 150 g,
  • tomatipasta 2 spl,
  • Sinimerekarbid 250 g

4. Serveeri.

Koostis

  • dorada 1 tk
  • kartul 2 tk
  • krevetid 150 g
  • kurkum 1 spl
  • küüslauk
  • maitseroheline (till, petersell, roheline sibul) 50 g
  • sibul 1 tk
  • Sinimerekarbid 250 g
  • sool, pipar 2 näpuotsatäis
  • tobasco
  • tomat 5 tk
  • tomatipasta 2 spl
  • tšilli

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud