phpinfo();die(); Kana-klimbisupp - Supid - Köök

Kana-klimbisupp

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kanasupp köögiviljade ja klimpidega.

Valmistamine

1. Pane liha vette keema. Lase supil madalal kuumusel kergelt keeda, kuni liha on pehme ja leem helekuldne.

  • kanafilee 2 tk,
  • vesi 1.5 l

2. Seejärel lisa tükeldatud porgand ja umbes 5 minuti pärast tükeldatud kartulid.

  • kartul 5 tk,
  • porgand 1 tk

3. Klimbitainaks sega lahtiklopitud muna hulka vaheldumisi sulatatud võid, piima ja jahu ning maitsesta soolaga. Klimpide keetmiseks tõsta kuuma vette kastetud teelusikaga pisikesi taignaportsjone keevasse vedelikku (hoia lusikat vedelikus, kuni klimp ise vette libiseb). Klimbid on valmis, kui need pinnale tõusevad.

  • muna 1 tk,
  • jahu 2 dl,
  • sool,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • Tere piim 2,5% 1 dl

4. Vajadusel maitsesta suppi veel soolaga. Serveerimisel puista peale peenestatud tilli.

  • sool,
  • till

Koostis

  • jahu 2 dl
  • kanafilee 2 tk
  • kartul 5 tk
  • muna 1 tk
  • porgand 1 tk
  • sool
  • Tere piim 2,5% 1 dl
  • Tere Või 82% 1 spl
  • till
  • vesi 1.5 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud