phpinfo();die(); Kartuli-püreesupp - Supid - Köök

Kartuli-püreesupp

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Jahedal õhtul pole midagi paremat kui üks kosutav kausitäis kuuma kartuli-püreesuppi.

Valmistamine

1. Haki sibul ja porru ning lõika kartul kuubikuteks. Sulata suures potis või ja lisa köögiviljad. Sega ja maitsesta soola ja pipraga. Kata märja küpsetuspaberiga ja pane potile kaas peale. Kuumuta u 10 minutit kuni köögiviljad on pehmed.

  • sibul (väike) 1 tk,
  • kartul 450 g,
  • porru 450 g,
  • Tere Või 82% 50 g

2. Lisa puljong ja aja keema, keeda vaiksel tulel u 5 minutit. Püreesta segu, kuni tulemus näib siidine. Vajadusel lisa veel soola ja pipart.

  • köögivilja- või kanapuljong 850 ml

3. Pane pott uuesti pliidile, lisa piim ja kolmveerand vahukoorest. Kaunista murulaugu ja ülejäänud vahukoorega.

  • Tere täispiim 3,5% 125 ml,
  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • murulauk

Koostis

  • kartul 450 g
  • köögivilja- või kanapuljong 850 ml
  • murulauk
  • porru 450 g
  • sibul (väike) 1 tk
  • Tere täispiim 3,5% 125 ml
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • Tere Või 82% 50 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud