phpinfo();die(); Kartulisupp värske sibulaga - Supid - Köök

Kartulisupp värske sibulaga

  • 5
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtne ja maitsev supp!

Valmistamine

1. Tükelda pestud kartulid pooleks. Keeda kartulid pehmeks.

  • värske koorega kartul 500 g

2. Kartulite keemise ajal viiluta pestud sibulad. Haki peeneks pestud murulauk.

  • sibul 3 tk,
  • murulauk 1 kimp

3. Kuumuta pannil võid. Prae sibul võis klaasjaks. Tükelda keedetud ja kurnatud kartulid viiludeks.

  • Tere Või 82% 25 g

4. Pane viilutatud kartulid potti. Vala peale piim ja lisa sibulad. Lase tasasel tulel 10 minutit keeda. Maitsesta soola ja pipraga. Riivi juurde väheke muskaatpähklit. Tõsta supiportsjonid kaussidesse ja garneeri murulauguga.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 750 ml,
  • sool 2 näpuotsatäis,
  • pipar 1 näpuotsatäis,
  • muskaatpähkel 0.5 tk

Koostis

  • murulauk 1 kimp
  • muskaatpähkel 0.5 tk
  • pipar 1 näpuotsatäis
  • sibul 3 tk
  • sool 2 näpuotsatäis
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 750 ml
  • Tere Või 82% 25 g
  • värske koorega kartul 500 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud