phpinfo();die(); Kevadine köögivilja-oasupp - Supid - Köök

Kevadine köögivilja-oasupp

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Köögivilja-oasupp on tervislik valik lõunaks!

Valmistamine

1. Koori porgandid ja lõika viiludeks. Viiluta seller. Koori sibulad ja haki. Koori küüslauk ja lõika viiludeks.

  • porgand 2 tk,
  • sellerivars 2 tk,
  • sibul 2 tk,
  • küüslauk 2 tk

2. Aja suur pott keskmiselt kuumaks ja pane sinna võid. Lisa kõik hakitud ja viilutatud koostisained ja sega puulusikaga hästi läbi.

  • Tere Või 82% 2 spl

3. Prae umbes 12 minutit paokil kaane all, kuni porgandid on veidi pehmenenud, kuid ei ole oma kuju kaotanud, sibul on kergelt kuldne.

4. Murenda lillkapsas ja brokoli õisikuteks. Haki spinat. Lõika tomatit neljaks ja eemalda rootsud.

  • brokkoli 200 g,
  • lillkapsas 200 g,
  • spinat 200 g,
  • tomat 2 tk

5. Pane puljongikuubikud kannu või potti ja kalla peale 1,8 l keeva vett. Sega, kuni kuubikud on lahustunud, seejärel lisa puljong köögiviljadele.

  • köögivilja- või kanapuljong 2 tk,
  • vesi 1.8 l

6. Lisa oad, lillkapsas, brokoli ja neljaks lõigatud tomatid. Sega korralikult läbi ja aja supp keema.

  • oad 400 g

7. Maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumust ja hauta kinnise kaane all 10 minutit.

  • jahvatatud must pipar,
  • meresool

Koostis

  • brokkoli 200 g
  • jahvatatud must pipar
  • köögivilja- või kanapuljong 2 tk
  • küüslauk 2 tk
  • lillkapsas 200 g
  • meresool
  • oad 400 g
  • porgand 2 tk
  • sellerivars 2 tk
  • sibul 2 tk
  • spinat 200 g
  • Tere Või 82% 2 spl
  • tomat 2 tk
  • vesi 1.8 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud