phpinfo();die(); Koorene forellisupp - Supid - Köök

Koorene forellisupp

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Rammusama supi jaoks kasuta kohvikoore asemel Tere 35% vahukoort.

Valmistamine

1. Puhasta porru ja lõika ribadeks. Tükelda porgand ja kartulid suupärasteks tükkideks.

  • kartul 4 tk,
  • porru 2 tk,
  • porgand 2 tk

2. Seejärel pane potti või ning lase ära sulada.

  • Tere Või 82% 80 g

3. Esimesena kalla potti porru ja porgandid. Maitsesta musta pipra ja soolaga (viimast vähem, sest puljong on ise juba üsna soolane). Sega ja kuumuta veel veidikene.

  • sool,
  • pipar

4. Lisa kartulikuubikud ja vesi.

  • vesi 2 l

5. Supi keemise ajal puhasta filee üksikutest luudest ja lõika u 1,5cm x 1,5cm kuubikuteks.

  • forellifilee 400 g

6. Keeda suppi seni, kuni kartulid on peaaegu pehmed (u 10 min), siis lisa puljongikuubik. Keeda veel paar minutit, kuni kartulid on täiesti valmis.

  • kanapuljongikuubik 1 tk

7. Võta pott tulelt. Vala juurde kohvikoor, sega ning seejärel lisa lõhekuubikud ja till.

  • till 1 peotäis,
  • Tere kohvikoor 10% 100 ml

Koostis

  • forellifilee 400 g
  • kanapuljongikuubik 1 tk
  • kartul 4 tk
  • pipar
  • porgand 2 tk
  • porru 2 tk
  • sool
  • Tere kohvikoor 10% 100 ml
  • Tere Või 82% 80 g
  • till 1 peotäis
  • vesi 2 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud