phpinfo();die(); Koorene kahe kapsa supp - Supid - Köök

Koorene kahe kapsa supp

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Köömned tõstavad kapsa ja singi maitset, mistõttu on see ideaalne maitseaine supi sees.

Valmistamine

1. Suures kastrulis pruunista madalal kuumusel või sees hakitud sibul ning hakitud kapsad. Maitsesta soola ja pipraga.

  • roheline kapsas 200 g,
  • punane kapsas 200 g,
  • sibul (hakitud) 1 tk,
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis

2. Lisa hulka seemned ja köömned ning lase podiseda 8 minutit, sega aeg ajalt.

  • sinepiseemneid 0.5 tl,
  • köömned 1 tl

3. Lisa kuubistatud kartul, sink, loorber, puljong.

  • kartul 2 tk,
  • loorberileht 2 tk,
  • sink 100 g,
  • köögivilja- või kanapuljong 700 ml

4. Aja keema ning seejärel vähenda kuumust miinimumini. Kata ja lase podiseda 40 minutit.

5. Lisa piim ning kuumuta 5 minutit keetmata.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 500 ml

6. Serveeri hapukoore ja rohelise sibulaga ning ampsa kõrvale musta leiba.

Koostis

  • kartul 2 tk
  • köögivilja- või kanapuljong 700 ml
  • köömned 1 tl
  • loorberileht 2 tk
  • punane kapsas 200 g
  • roheline kapsas 200 g
  • sibul (hakitud) 1 tk
  • sinepiseemneid 0.5 tl
  • sink 100 g
  • sool, pipar 1 näpuotsatäis
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 500 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud