phpinfo();die(); Koorene sibula-ploomisupp - Supid - Köök

Koorene sibula-ploomisupp

  • 4
  • 25 min
  • 0 vaatamist
Google+
Supp valmib laktoosivaba kui kasutad koore asemel Tere LaCrema laktoosivaba koorejogurtit.

Valmistamine

1. Koori sibulad ja viiluta.

  • sibul 4 tk

2. Kuumuta paksema põhjaga potis õli ja või ning lisa sibulaviilud.

  • õli 2 spl,
  • Tere Või 82% 2 spl

3. Prae sibulaviile umbes 5 minutit aeg-ajalt segades. Lisa natuke soola ja kuumuta veel 5 minutit.

  • sool 1 näpuotsatäis

4. Tee ploomid näpu vahel katki ja nopi kivid välja.

  • ploomikompott 680 ml

5. Lisa purustatud ploomid sibulatele (soovi korral ka natuke ploomikompoti vedelikku). Vala peale keev vesi.

  • vesi 1 l

6. Keeda segu paar minutit ning lisa natuke pipart, tüümian, palsamiäädikas, köögiviljapuljong ja sojakaste.

  • palsamiäädikas 2 spl,
  • sojakaste 4 spl,
  • tüümian 1 tl,
  • pipar 1 näpuotsatäis

7. Keeda kuni sibul on pehme ja lisa koor/jogurt. Keeda veel paar minutit ning puista supp lõpuks maitserohelisega üle.

  • till,
  • Tere kohvikoor 10% 100 ml,
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 50 ml

Koostis

  • õli 2 spl
  • palsamiäädikas 2 spl
  • pipar 1 näpuotsatäis
  • ploomikompott 680 ml
  • sibul 4 tk
  • sojakaste 4 spl
  • sool 1 näpuotsatäis
  • Tere kohvikoor 10% 100 ml
  • Tere LaCrema maitsestamata koorejogurt 50 ml
  • Tere Või 82% 2 spl
  • till
  • tüümian 1 tl
  • vesi 1 l

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud