phpinfo();die(); Kõrvitsa-suitsujuustu püreesupp - Supid - Köök

Kõrvitsa-suitsujuustu püreesupp

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Üks mõnus, toitev ja kreemjas püreesupp sobib hästi külma talveilmaga.

Valmistamine

1. Kuumuta kastrulis puljong.

  • kanapuljong 600 ml

2. Lisa tükeldatud kõrvits, kartulid, porgand ja sibul. Keeda köögivilju, kuni need on pehmed.

  • muskaatkõrvits 200 g,
  • kartul 100 g,
  • porgand 100 g,
  • sibul 1 tk

3. Lisa kohvikoor ja püreeri sauseguriga. Maitsesta muskaadi ja musta pipraga. Sega juurde murendatud suitsujuust.

  • Tere kohvikoor 10% 1 dl,
  • Suitsujuust 18% 100 g,
  • must pipar 1 näpuotsatäis,
  • muskaatpähkel

4. Serveerimiseks raputa peale pannil röstitud kõrvitsaseemned.

  • kõrvitsaseemned 40 g

Koostis

  • kanapuljong 600 ml
  • kartul 100 g
  • kõrvitsaseemned 40 g
  • muskaatkõrvits 200 g
  • muskaatpähkel
  • must pipar 1 näpuotsatäis
  • porgand 100 g
  • sibul 1 tk
  • Suitsujuust 18% 100 g
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud