phpinfo();die(); Kõrvitsasupp kaerahelvestega - Supid - Köök

Kõrvitsasupp kaerahelvestega

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Sügisandidest valmiv kerge supp, mida rikastavad kaerahelbed.

Valmistamine

1. Hauta kõrvitsatükid ja kaerahelbed soola ja suhkruga maitsestatud vees pehmeks. Lisa piim, kuumuta kuni piim keema tõuseb.

  • kõrvits 250 g,
  • vesi 500 ml,
  • kaerahelbed 40 g,
  • sool 3 näpuotsatäis,
  • suhkur 3 tl,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 300 ml

2. Tõsta pott pliidilt ja vähenda kuumust. Maitsesta riivitud muskaadi ja võiga. Enne serveerimist hoida supp vähemalt viis minutit soojas.

  • Tere Või 82% 1 spl,
  • muskaatpähkel

Koostis

  • kaerahelbed 40 g
  • kõrvits 250 g
  • muskaatpähkel
  • sool 3 näpuotsatäis
  • suhkur 3 tl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 300 ml
  • Tere Või 82% 1 spl
  • vesi 500 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud