phpinfo();die(); Kreemjas suitsuforellisupp - Supid - Köök

Kreemjas suitsuforellisupp

  • 6
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kreemjas suitsuforellisupp on mõnus vaheldus traditsioonilisele kalasupile.

Valmistamine

1. Kuumuta potis või ja lisa hakitud porru ning loorberileht. Küpseta u 8-10 min, kuni porru on pehme.

  • Tere Või 82% 1 spl,
  • porru 1 tk,
  • loorberileht 1 tk

2. Sega sisse tükeldatud kartulid. Lisa puljong ja keeda tasasel tulel kartul pehmeks. Lisa koor ja merevaik.

  • kartul 500 g,
  • puljong 500 ml,
  • Merevaik sulatud juust krevettidega 18,5% 3 spl,
  • Tere vahukoor 35% 75 ml

3. Eemalda loorber. Sega sisse ribadeks lõigatud suitsuforellifilee. Maitsesta soola ja pipraga.

  • suitsuforellifilee 200 g,
  • sool,
  • pipar

4. Kaunista murulauguga.

  • murulauk 1 peotäis

Koostis

  • kartul 500 g
  • loorberileht 1 tk
  • Merevaik sulatud juust krevettidega 18,5% 3 spl
  • murulauk 1 peotäis
  • pipar
  • porru 1 tk
  • puljong 500 ml
  • sool
  • suitsuforellifilee 200 g
  • Tere vahukoor 35% 75 ml
  • Tere Või 82% 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud