phpinfo();die(); Kreemjas tursasupp - Supid - Köök

Kreemjas tursasupp

  • 4
  • 35 min
  • 0 vaatamist
Google+
Supp, mis maitseb kui restoranis valmistatud.

Valmistamine

1. Pane köögiviljapuljong, hakitud sibul, loorber ja pipraterad koos keema.

  • köögiviljapuljong 500 ml,
  • sibul 1 tk,
  • loorberileht 1 tk,
  • terapipar 5 tk

2. Keeda 5 minutit, tõsta loorber ja pipraterad välja, lisa lillkapsaõisikud ning keeda veel 15 minutit madalal kuumusel. Võta pott tulelt ja lase toidul veidi jahtuda.

  • lillkapsas 200 g

3. Püreesta lillkapsas, tõsta pott uuesti tulele, lisa piim ja aja keema.

  • Tere piim 2,5% 400 ml

4. Sega supile hulka külma veega lahjendatud maisijahu ning keeda madalal kuumusel kuni supp pakseneb.

  • maisijahu 2 tl

5. Lisa supile parajateks tükkideks lõigatud kalatükid ja hakitud till. Kuumuta 1 minut. Serveerida võib koos röstsaiaga.

  • suitsutursafilee 350 g,
  • röstsai 2 viilu,
  • till 1 spl

Koostis

  • köögiviljapuljong 500 ml
  • lillkapsas 200 g
  • loorberileht 1 tk
  • maisijahu 2 tl
  • röstsai 2 viilu
  • sibul 1 tk
  • suitsutursafilee 350 g
  • terapipar 5 tk
  • Tere piim 2,5% 400 ml
  • till 1 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud