phpinfo();die(); Kreveti püreesupp - Supid - Köök

Kreveti püreesupp

  • 4
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Krevetimaitseline koorene supp.

Valmistamine

1. Puhasta juurviljad. Tükelda. Keeda soolaga maitsestatud väheses koguses vees kuni porganditükid on pehmed.

  • kartul 3 tk,
  • porgand 1 tk,
  • küüslauguküüs 3 tk

2. Mikserda saumikseriga väikesel tulel juurviljad. Lisa kohvikoor. Mikserda uuesti. Lisa supile krevetimaitseline Merevaik. Sega hästi. Keeda veel paar minutit. Serveerimiseks lisa kuuma supi sisse krevetid, kaunista rohelisega.

  • Tere kohvikoor 10% 1 pakk,
  • Merevaik sulatud juust krevettidega 18,5% 1 pakk,
  • murulauk 20 g,
  • petersell 20 g,
  • krevetid soolvees 200 g

Koostis

  • kartul 3 tk
  • krevetid soolvees 200 g
  • küüslauguküüs 3 tk
  • Merevaik sulatud juust krevettidega 18,5% 1 pakk
  • murulauk 20 g
  • petersell 20 g
  • porgand 1 tk
  • Tere kohvikoor 10% 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud