phpinfo();die(); Külm keefirisupp - Supid - Köök

Külm keefirisupp

  • 4
  • 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suitsutatud kalkunifilee võib asendada mistahes vorsti või lihaga.

Valmistamine

1. Tükelda redised ja tomatid veeranditeks, kurk, liha ja keedetud munad ribadeks.

  • suitsutatud kalkunifilee 200 g,
  • muna 2 tk,
  • redis 8 tk,
  • kirsstomat 6 tk,
  • pikk kurk 1 tk

2. Haki till, meliss ja murulauk. Pressi küüslauguküüs.

  • till 3 spl,
  • meliss 2 spl,
  • murulauk 2 spl,
  • küüslauguküüs 1 tk

3. Pane kõik komponendid peale keefiri kaussi, maitsesta soola ja suhkruga ning sega.

  • suhkur,
  • sool

4. Vala keefir peale, sega ja lase külmkapis veidi maitsestuda. Võta välja ja maitse, kas on vaja veel soola, tilli või muud oma maitse järgi lisada.

  • Hellus keefir 2,5% 1 l

Koostis

  • Hellus keefir 2,5% 1 l
  • kirsstomat 6 tk
  • küüslauguküüs 1 tk
  • meliss 2 spl
  • muna 2 tk
  • murulauk 2 spl
  • pikk kurk 1 tk
  • redis 8 tk
  • sool
  • suhkur
  • suitsutatud kalkunifilee 200 g
  • till 3 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud