phpinfo();die(); Leivasupp juustuga - Supid - Köök

Leivasupp juustuga

  • 1
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Magusa leivasupi asemel proovi vahelduseks teha ka soolast juustuga leivasuppi.  

Valmistamine

1. Kalla potipõhja natuke toiduõli ja prae sibulatükid ning purustatud küüslauguküüned kergelt läbi.

  • õli 1 spl,
  • sibul 0.5 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk

2. Lisa umbes pool veekogusest ja lase keema. Püreesta sibul ja küüslauk saumiksriga.

  • vesi 2 dl

3. Lisa ülejäänud vesi ning hakka vaikselt riivleiba supi sisse puistama. Keera kuumus madalamaks, sega pidevalt ja jälgi, et supp põhja ei kõrbeks.

  • vesi 1.5 dl,
  • riivleib 1 dl

4. Kui kogu riivleib on supi sees, lase keema, puista juurde riivitud juust ja pipar. Soola võib ka lisada, kuid sellega ole ettevaatlik.

  • riivjuust 50 g,
  • pipar 1 näpuotsatäis,
  • sool

5. Lõika leivaviilud väiksemateks kuubikuteks, prae pannil krõbedaks ja serveeri supiga.

  • rukkileib 1 viilu

Koostis

  • küüslauguküüs 2 tk
  • õli 1 spl
  • pipar 1 näpuotsatäis
  • riivjuust 50 g
  • riivleib 1 dl
  • rukkileib 1 viilu
  • sibul 0.5 tk
  • sool
  • vesi 3.5 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud