phpinfo();die(); Leivasupp rabarberiga - Supid - Köök

Leivasupp rabarberiga

  • 2
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Taasavasta enda jaoks leivasupp, valmistades seda koos rabarberiga.

Valmistamine

1. Murra leib tükkideks, pane koos veega potti ja leota pehmeks.

  • rukkileib 100 g,
  • vesi 500 ml

2. Kui leib on täitsa pehme, tõsta pott tulele. Lisa väikesteks tükkideks lõigatud rabarber, suhkur ja kaneelikoor.

  • rabarber 200 g,
  • suhkur 100 g,
  • kaneelikoor 1 tk

3. Keeda tasasel tulel 15–20 minutit, sega aeg-ajalt. Supp on valmis, kui leib on täitsa pehme ja potis on ühtlane leivasupp.

4. Maitsesta vanillisuhkruga. Serveeri soojalt või jahtunult koos hapukoorega.

  • vanillisuhkur,
  • Tere hapukoor 20%

Koostis

  • kaneelikoor 1 tk
  • rabarber 200 g
  • rukkileib 100 g
  • suhkur 100 g
  • Tere hapukoor 20%
  • vanillisuhkur
  • vesi 500 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud