phpinfo();die(); Lillkapsa püreesupp arbuusiga - Supid - Köök

Lillkapsa püreesupp arbuusiga

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Sellele kergele ja maitsvale supile võib lisada ka praetud kanafilee tükke või peekonit.

Valmistamine

1. Haki sibul, seller ja õun tükkideks.

  • sellerivars 3 cm,
  • sibul 2 tk,
  • õun

2. Murra lillkapsas väiksemateks õisikuteks.

  • lillkapsas (väike) 1 tk

3. Pane vesi potiga keema. Lisa lillkapsas ning keeda 5 minutit.

4. Lisa seller, sibul ja õun ning keeda seni, kuni kõik koostisosad on pehmed.

5. Tõsta supisegu köögikombaini, lisa kookospiim ja sidruni mahl ning püreesta. Serveeri suppi koos krevettide ning arbuusi tükkidega. Maitsesta meelepäraste maitseainetega.

  • kookospiim 200 ml,
  • sidrunimahl 2 spl,
  • arbuus,
  • krevetid

Koostis

  • arbuus
  • kookospiim 200 ml
  • krevetid
  • lillkapsas (väike) 1 tk
  • õun
  • sellerivars 3 cm
  • sibul 2 tk
  • sidrunimahl 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud