phpinfo();die(); Lillkapsasupp suitsulõhega - Supid - Köök

Lillkapsasupp suitsulõhega

  • 5
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Tervislik ja maitsev supp!

Valmistamine

1. Haki puhastatud sibul ja küüslauk. Prae poti põhjas õliga sibul ja küüslauk klaasjaks. Samal ajal lahusta puljongikuubik 500 ml kuumas vees.

  • mugulsibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • õli (praadimiseks),
  • köögiviljapuljongi kuubik 1 tk,
  • vesi 500 ml

2. Vala valmis puljong potti. Lõika juurde lillkapsa õisikud. Soovi korral võib tükeldada supi sisse ka lillkapsa varre. Keeda kuni lillkapsas on pehme.

  • lillkapsas (suurem) 1 tk

3. Samal ajal puhasta pestud tšillipipra kaun seemnetest ja haki hästi peeneks. Lõika suitsulõhest ribad.

  • tšillikaun 1 tk,
  • suitsulõhe 150 g

4. Maitsesta keedetud segu soola ja pipraga. Püreesta mikseriga.

  • pipar 2 näpuotsatäis,
  • sool 4 näpuotsatäis

5. Lisa kohvikoor ja sega. Jaga supp portsjoniteks. Garneeri basiiliku, suitsulõheribade ja tšillipipraga.

  • Tere kohvikoor 10% 100 ml,
  • basiilik 1 kimp

Koostis

  • basiilik 1 kimp
  • köögiviljapuljongi kuubik 1 tk
  • küüslauguküüs 2 tk
  • lillkapsas (suurem) 1 tk
  • mugulsibul 1 tk
  • õli (praadimiseks)
  • pipar 2 näpuotsatäis
  • sool 4 näpuotsatäis
  • suitsulõhe 150 g
  • Tere kohvikoor 10% 100 ml
  • tšillikaun 1 tk
  • vesi 500 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud